Hejhej! Förlåt glömmde helt bort att blogg i går så detta blogginlägg blir lite längre för jag skirvier om gårdagen (onsdag) och idag.
 
Dag 3 (onsdag)
 Igår när jag och Lisa började jobba (10.00) så fick vi fixa i lagret. Då fick vi vika kläderna i ordning t.ex. Rätt märken. Och så skulle man vika så ena hyll planen var thigts m.m. Det tog hela förmidagen men vi var mycket nöjda över våran resultat. Det blev mycket tänk på ergonomin. För vissa gånger fick man bära tunga kläd högar. Sedan blev det en hel del ben böj när man skulle vika sen skulle dom upp på en hylla. Men det blev mycket samma rörelse hela tiden. men man fick vila emelan åt så man fick aldrg riktigt ont i t.ex. armarn. Men efter lunchen så fick vi inte göra speciellt vi fick gå runt i butiken och fixa och trixa (göra om lite i butiken) Sedan fick vi sluta (14.30)
 
Resultatet.
 
 
Dag 4 (torsdag)
 

Då har näst sista dagen gått. Vi började kl 10.00. Idag så fick vi möblera mycket i butiken. Vi har bytt byxbord så vi fick vika alla byxor till det andra bordet. Sedan så har vi galgat upp massor med t-shit. vi tappade helt bort räkningen efter ett tags arbete att galgat upp det. Efter vi har galgat upp en massa så fick vi gå ner och kasta kartonger i ett rum där bara personal fick vara. Jag hade varit där engång förut när min mamma jobbade på gallerian så jag kunde var vi skulle gå. När vi kom in i det rummet där man skulle kasta soperna så var det en maskin som "smullade"  sönder kartongen och pressa ihop den. Då skull det vara enklare att återvinna kartongen. 
 
När vi kom upp så fick vi gå på lunch.
 
När vi kom tillbaka efter lunchen så fortsatte vi att möblera om vi flyttade bak ett stort bord och flyttade fram tre stycken bord till entren. Sen skulle vi komma på en idée som vi skulle kunna göra på dom tre borden. Då kom vi på en bra idée så nån del i varje del av butikens "produkter" kom fram. Sedan så slutade vi vi senare en vi ska (15.00) men vi var så inne i arbetet så vi glömde bort tiden så vi slutade 15.17
 
Resultatet
 
 
Det var allt för mig. /Julia
 
 

1 kommentarer

William

21 Nov 2013 17:56

Intressant skrivet! Du skriver väldigt detaljerat och det är bra att du har tänkt på ergonomi, en sak som gör att det blir lite jobbigt att läsa är att du bara använder dig av punkter istället för att både komman och "och" ordet.

Kommentera

Publiceras ej