Hejsan! 
 
Då har dag två gått på Seeme. Idag så kom Lisa och praoade för hon var ledig i går (måndag).
Idag så började vi klockan 10.00. Idag jobbade vi med Anik. 
 
När vi kom på morgonen så gick vi runt i butiken och vikte till kläderna så det skulle se fint ut. 
Sedan när vi var klar med det så började vi klä om dockorna (se bilderna) Då fick vi välja ut kläder från butiken men vi måste kolla om det var två storlekar av samma kädplagg om det var någon kund som ville ha det plagget med den storleken. Vi gjorde tre stycken skylt docker idag och vi ska göra dom andra tre dockorna i morn. 
 
Det tog ett tag att designa dockorna för vi gick runt i butiken och diskuterar vilken målgrupp vi skulle rikta mot, det som är "inne" just nu och hur det ska matcha. Men när vi tog  på kläder och klädde på dockorna så fick vi göra om mycket för vi var inte helt nöjd på första omgången. Så idag så har vi fått diskutera mycket och sen så var det mycket sammarbete när vi skulle komma överäns vilka kläder vi skulle ha och matcha. Jag är super nöjd över resultatet och jag tror lisa var också det. 
 
 
Det var allt för mig. /Julia
 

1 kommentarer

Tyra

20 Nov 2013 18:05

Bra!
Vem är Anik?
TIPS!!! Du får som mig, om du gör ett tomt enter så blir det ett gigantiskt mellanrum mellan styckena så tänk på att inte ha något tomt enter för då blir det så! ;)
Du skriver så att man börjar undra för du skrev att ni diskuterade vilken målgrupp det skulle vara till så då är det bra ifall du svarar på det i slutet så man vill läsa klart allt!

Kommentera

Publiceras ej